tiistai 12. marraskuuta 2013

Hola!

Olen Kolmannen vuoden restonomi opiskelija ja päätin suorittaa viimeisimmän harjoitteluni Gran Canarialla, Playa Del ingelesissä Mummola nimisessä ravintolassa.

Matkani tänne sujui todella hyvin, pomoni ja yksi työkaverini olivatkin minua vastassa kentällä ja veivät suoraan Mummolaan tutustumaan paikkoihin. Tavarat sainkin heitettyä sitten kämpille ja lähdimme suoraan tutustumaan paikalliseen yö elämään. Minulla olikin sopivasti muutama päivä vapaata että sai asettua kaikessa rauhassa ja vähän tutustuttua paikkoihin. Kämppä on oikein mukava ja asun yhden työkaverini Samulin ja toisen ravintolan Apilaniityn työntekijän Sarin kanssa, tässä onkin juuri tilaa sopivasti kolmelle hengelle.



Vapaa päivät ovat sujuneet nopeasti ja kaiken näköistä on tullut nähtyä. Lähdimme yksi päivä käymään  vuokra autolla Las Palmasissa, oli muuten hienon näköistä päästellä moottoritietä ja katsella vuoria vieressä. Eileen tuli oltua rannalla ja paloin sitten ihan kunnolla, istuakkaan ei pystynyt kunnolla tai maata seljällään, oli sen verran kipiänä:D aurinkorasvan käyttö on ihan suotavaa. Täällä on todella paljon suomalaisia baareja ja ravintoloita ja melkein koko ajan joltakin kadulta löytää muutaman suomalaisen puhumassa, että yksin täällä ei ainakaan olla.
 Töihin menin ensimmäistä kertaa perjantaina ja olin vähän hukassa. Kaiken tavaran löytäminen ja vielä muistaminen mistä sitä sai oli työn päällä:D Siinähän se aika kuitenkin meni mukavasti juustokakkua tehdessä yhden pojan synttäreitä varten ja miso kokkina ollessa. Onneksi nyt kun on ollut jo muutaman päivän, alkaa hahmottaa tavaroiden paikan ja ruokalistan mitä mihinkäkin tuloo.
Tänään kun on vielä vapaa päivä lähdemme saunomaan! Parasta tällä saarella on että täällä on sauna:D ihanaa päästä käymään ja tämä onkin jo toinen kerta kun käyn, siinä on mukavasti uima- allas vieressä:))Käytihin myös yks päivä katsomassa paikallisessa ravintolassa flamenco tyyppistä showta, Samulikin pääsi mukaan esiintymään:D



 Meijän vuokra-auto ja Samuli kuskissa:)


 Vielä on kalpeat kintut!



Löytöjä paikallisesta marketista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti